Rezept vom 04.09.13

  • Wir waren ja im Nordosten... in Neu-England... drum gibt's was leckeres



    Boston Baked Beans



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    2 cups navy beans
    1/2 pound bacon
    1 onion, finely diced
    3 tablespoons molasses
    2 teaspoons salt
    1/4 teaspoon ground black pepper
    1/4 teaspoon dry mustard
    1/2 cup ketchup
    1 tablespoon Worcestershire sauce
    1/4 cup brown sugar




    1.Soak beans overnight in cold water. Simmer the beans in the same water until tender, approximately 1 to 2 hours. Drain and reserve the liquid.
    2.Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
    3.Arrange the beans in a 2 quart bean pot or casserole dish by placing a portion of the beans in the bottom of dish, and layering them with bacon and onion.
    4.In a saucepan, combine molasses, salt, pepper, dry mustard, ketchup, Worcestershire sauce and brown sugar. Bring the mixture to a boil and pour over beans. Pour in just enough of the reserved bean water to cover the beans. Cover the dish with a lid or aluminum foil.
    5.Bake for 3 to 4 hours in the preheated oven, until beans are tender. Remove the lid about halfway through cooking, and add more liquid if necessary to prevent the beans from getting too dry.

    • Offizieller Beitrag

    Ui, lecker! Und - jedes Böhnchen gibt ein Tönchen... :D

    "Also das nächste Mal in Bremerhaven hier an der Kojotenkoje... Kajüte... Wie heißt der Bums hier nochmal? Ach stimmt, Columbuskaje." – Goof, 27.11.2022

    - mit sehr überzeugter Stimme "Nein, das ist hier ein alkoholfreier Discord!" - Matze, 04.12.2022

    "Nee, mit 1,40m Körpergewicht kann ich das nicht verantworten." - Boeingman, 28.01.2023, im Bezug auf Rafis Inhalationsweizen